Over Shining Car

Wil je je auto ook in topconditie houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment van hoge kwaliteit; wil je genieten van een optimale service en profiteren van een dagelijkse bezorging tegen concurrerende prijzen? Dan hopen wij je binnenkort te mogen begroeten bij ons in onze uitgebreide showroom.

Shining Car is een ervaren partner op het gebied van schoonmaakproducten. Met meer dan 25 jaar ervaring met schoonmaakproducten, kunnen wij je voorzien van uitstekende producten en een uitmuntende service. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment shampoos, waxen, polijstmiddelen, krassenverwijderaars, bekledingsreinigers, en hulpmaterialen zoals borstels, sponzen, washandschoenen en microvezeldoeken. Indien wij een artikel dat je wenst niet voeren, zoeken we voor jou een passend alternatief. Onze producten zijn naast per stuk, ook verkrijgbaar in grotere volumes.

Eigen voorraad

Shining Car levert producten vanuit ons eigen magazijn, hierdoor kunnen wij een snelle bezorging waarborgen, en duurt het geen weken voor je je product in huis hebt. Wij blijven ook groeien in de diversiteit van ons assortiment, hierdoor kunnen we je verschillende opties aanbieden als het gaat om autoproducten.

Kom langs in onze showroom

Veel klanten waarderen ons persoonlijk en gedegen advies. In onze showroom hebben wij onze producten tentoongesteld in een mooie etalage. Hier kun je onder het genot van een kop koffie of thee rustig alle producten bekijken en geven wij je advies toegespitst op jouw doelen. Autoproducten van de beste merken

Wij leveren alleen autoproducten van de beste merken. Koop bij ons je autoproducten met gedegen advies en volledige service. We zijn verkoper van topmerken; Meguiars, Turtle Wax, Valma, Sonax, Arbre Magique , Kärcher, Vikan, en nog vele anderen.